اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

ایتالیا: «گفت‌وگو» گزینه‌ای بی‌بدیل برای حل سیاسی بحران لیبی

وزیر خارجه ایتالیا در نشست خبری مشترک با نماینده سازمان ملل در امور لیبی ضمن تمجید از «ماموریت‌های انسان‌دوستانه سازمان ملل در لیبی از آغاز جنگ طرابلس» تاکید کرد که «از تلاش‌های این نهاد بین‌المللی برای دستیابی به حل سیاسی بحران این کشور حمایت می‌کنیم».

ایتالیا: «گفت‌وگو» گزینه‌ای بی‌بدیل برای حل سیاسی بحران لیبی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، « انزو میلانزی» وزیر امور خارجه ایتالیا و «غسان سلامه» نماینده سازمان ملل در امور لیبی شامگاه چهارشنبه در خصوص آخرین تحولات مربوط به لیبی نشست خبری در رم برگزار کردند.

وزیر خارجه ایتالیا با بیان اینکه «از تلاش‌های سازمان ملل در لیبی حمایت می‌کنیم»، تاکید کرد که «برای حل بحران یمن، گزینه گفت‌وگو جایگزین ندارد».

میلانزی از «ماموریت‌های انسان‌دوستانه سازمان ملل در لیبی از آغاز جنگ طرابلس» تمجید کرد و گفت که «از تلاش‌های این نهاد بین‌المللی برای دستیابی به حل سیاسی بحران این کشور حمایت می‌کنیم».

از سوی دیگر، «غسان سلامه» نماینده سازمان ملل در امور لیبی گفت که ۴۰۰۰ نفر از مردم لیبی به دلیل درگیری‌ها در این کشور، مهاجرت کردند.

به گزارش اسکای نیوز، وی گفت که برگزاری انتخابات لیبی با توجه به تداوم درگیری‌های مسلحانه امکانپذیر نیست و تنها در صورتی می‌توان انتخابات را در این کشور برگزار کرد که شرایط مناسب فراهم گردد.

سلامه در ادامه بر تلاش سازمام ملل برای ممانعت از رسیدن سلاح‌های جدید به لیبی تاکید و ابراز امیدواری کرد که همه احزاب لیبیایی تا قبل از ماه رمضان به میز مذاکره برگردند.

لیبی از زمان سقوط معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ صحنه صف آرایی ده‌ها گروه متخاصم بوده و در هرج و مرج، جنگ داخلی و خلاء قدرت به سر برده‌ است.

لیبی اکنون بیست روزی است که به صحنه یک جنگ تمام‌عیار میان نیروهای حفتر و واحدهای دولت وفاق ملی و به عبارت بهتر به صحنه نبرد قدرت در لیبی بین دو دولت موازی در طبرق و طرابلس تبدل شده است.

سازمان بهداشت جهانی در تازه‌ترین گزارش خود از شمار تلفات درگیری‌ها در لیبی، اعلام کرد که تاکنون ۲۵۴ نفر کشته و ۱۲۲۸ نفر نیز زخمی شده‌اند.

فرماندهی نیروهای شرق لیبی را ژنرال بازنشسته «خلیفه حفتر» بر عهده دارد که از حمایت عربستان سعودی و امارات برخوردار است و فرماندهی جبهه غرب را نخست‌وزیر فایز السراج رئیس دولت «وفاق ملی» مستقر در طرابلس بر عهده دارد.

شبه‌نظامیان موسوم به «ارتش ملی لیبی» تحت امر ژنرال «خلیفه حفتر» از بیست روز پیش عملیاتی برای تصرف پایتخت که تحت کنترل «دولت وفاق ملی» است، آغاز کرده‌اند.

نیروهای شرق (طبرق) که از حمایت عربستان سعودی، امارات، روسیه و به نوعی آمریکا برخورداند، هنوز موفق به نفوذ به داخل طرابلس نشده‌اند؛ این نیروها بر خلاف حجم حمایتی که دارند، با مقاومت سرسختانه نیروهای دولت وفاق ملی مواجه شده‌اند.

انتهای پیام/ح

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول